Close

28 February, 2020

INSTÄLLT – GÖTEBORG: Lunchseminarium om arkivering av webbplatser och sociala medier

Arkivering av sociala medier

INSTÄLLT!

Vi tar det säkra före det osäkra och ställer in vårt inplanerade frukostseminarium i Göteborg på grund av den rådande Corona-situationen. 

 

Är din organisation aktiv på sociala medier? Har ni en eller flera webbplatser? Tar ni skärmdumpar för att spara tidigare kampanjer eller inlägg? Sitter ni och klurar på hur ni presenterade nyheter för 2–3 år sedan? Lyder ni under offentlighetsprincipen och arkivlagen? 

 

Välkommen på lunchseminarium om arkivering av webbplatser (webbarkivering) och arkivering av inlägg på sociala medier den 3 april.

Vi bjuder på lunch från kl  11.30 och kl  12.00 startar vårt seminarium om att arkivera digital information.Vi rundar av vid kl.  13.00 men du är välkommen att stanna ända till kl 14.00 vid frågor kring vårt tjänsteutbud.
 
Under seminariumet kommer vi att prata om utmaningar med digitalt bevarande och e-arkivering.  Vi visar även våra lösningar och förslag på hur digital information publicerad på webben samt i sociala medier kan sparas för framtiden.

 

Målgrupp

Frukostseminariet vänder sig till dig som är arkivarie, arkivansvarig eller kommunikatör/webbredaktör.

 

Tidpunkt & plats

Datum & tid: Inställt.
Plats: Comfort Hotel Göteborg, Skeppsbroplatsen 1, 411 21 Göteborg
Hitta dit – se karta här.

 

Vill du veta mer om ArkivIT:s tjänster?

ArkivIT är ett konsultbolag inom arkiv- och informationshantering med huvudkontor i Stockholm. Men vi tar oss an uppdrag i hela landet, och överväger dessutom att etablera oss i Göteborg.

I samband med detta seminarium träffar vi gärna dig som vill veta mer om oss som bolag och våra tjänster. Meddela om du önskar boka ett möte med oss efter lunchseminariet för att diskutera eventuella möjligheter till samarbete mellan din organisation och ArkivIT. Det går även bra att kontakta oss på förhand på salj@arkivit.se för att boka in ett möte.

 

Anmälan

Eventet är inställt.

 

Till toppen